LOOK VAN DE MAAND
email.png
Forward
 
The little pleasures ...

De look van deze  maand is geïnspireerd op kleine geluksmomentjes in het leven, die we in deze tijd alleen maar meer zijn gaan waarderen. 
Een gezellige lunch of diner met vrienden en familie thuis, of juist een lekker hapje buiten de deur. Voor vele een van de meest gemiste dingen de afgelopen tijd. Wel leren we in deze tijden weer waardering te krijgen voor de kleine dingetjes in het leven. Laten we hopen dat we binnenkort weer samen met onze dierbare kunnen genieten van deze kleine geluksmomentjes !

Kleurenpalet:


Zachte groentinten in combinatie met cognac, daarmee creëer je direct een relaxte en gemoedelijke setting. Kies ook eens voor een ronde eettafel in plaats van vierkant of rechthoekig, dit zorgt ervoor dat je net wat meer interactie met elkaar hebt. De kleuren in dit pallet zijn tijdloos en passen in principe bij elk seizoen.  

Intimiteit versus Social distance!
Kleur bepaald de sfeer

Met kleur zet je eigenlijk al direct een bepaalde sfeer neer. Relaxte en gemoedelijke kleurcombinaties zullen de ruimte direct voorzien van een trend gevoelige uitstraling. Wil je iets meer lef ? kies dan voor een accent kleur die net voor dat kleine beetje drama zorgt. 
De stijl en kleuren die jij kiest vertellen een verhaal over jou, maak het vooral helemaal eigen!

Stoffen tips

Het nieuwste assortiment vlekvrije meubelstoffen van Kobe is perfect voor gebruik op stoelen en banken die dagelijks worden gebruikt. Deze zijn duurzaam, gemakkelijk schoon te maken en verkrijgbaar in prachtige texturen en kleuren.

Social distance is het ‘’nieuwe normaal’ geworden sinds de uitbraak van het Covid-19 virus. Dus wees vooral creatief in deze tijden en creëer thuis je eigen intieme plekje, doormiddel van accessoires en je persoonlijke stijl. Uiteraard wel volgens de welbekende richtlijnen.

Social distance maar dan in stijl, thuis of buitenshuis !

VANNESTE G

Manpadstraat 22A - 8510 Bellegem - 056 22 75 16 - 0497 44 41 25

decorettevanneste@skynet.be