VANNESTE G

Manpadstraat 22A - 8510 Bellegem - 056 22 75 16 - 0497 44 41 25

decorettevanneste@skynet.be

LOOK VAN DE MAAND
Zomergevoel

Met deze look verwelkomen we de zomer. Een heldere hemel, zon, zee, strand en een zomerse bries. Het doet ons allemaal genieten van dat mooie zomergevoel. Deze look toont een gezellige, zomerse picknick langs een meer.

Kleurenpalet:

Het kleurenpalet is geïnspireerd door de look zelf: Fris met tinten van oranje en roze, die centraal staan. Deze accentkleuren zijn gebaseerd op het mooiste moment van de dag – zonsondergang!

Styling tips
  • Veloursstoffen zijn veelzijdig. Het is makkelijk om een gewenste stijl te creëren met veloursstoffen, zolang je weet voor welke stijl of look je precies gaat.

  • Gebruik moderne meubels en gebruik ringen wanneer je de gordijnen confectioneert, dit zorgt voor een eigentijdse look. Meubels met ronde vormen zijn op dit moment zeer populair in deze look.

  • Wil je voor een chique look gaan, gebruik dan metallic accessoires en een warm kleurenpalet zoals taupe, grijs – en aardetinten.

  • Hou je eerder van een klassieke look? Drapeer het gordijn in plooien en laat ze de grond raken.  Veloursstoffen zijn combineerbaar met alle soorten meubels. Het is dus belangrijk om de juiste meubels te vinden, die aan jouw eisen voldoen.

  • Accessoires spelen een grote rol wanneer je een look creëert. Zorg ervoor dat de gebruikte accessoires zoals lampen, muurdecoratie, karpetten en decoratieve details passen in de look, die je gekozen hebt.

  • Kleuren zorgen voor een weelderige uitstraling bij veloursstoffen en er is een ruime keuze in. Durf kleuren te combineren die je aanspreken om jouw persoonlijke look te realiseren. De SCALA biedt 200 kleuren waaruit je kan kiezen. Wil je een meubelstof kijk dan naar VOLTERRA of TEATRO.

  • Voor eigentijdse klassieke patronen, raden we ARIES, INUK en GABRA aan. Deze stoffen hebben kleurenpaletten, die op elkaar afstemmen. Voor een klassieke invalshoek, kan je de ELEGANCE MEUBELSTOF collectie bekijken. Je kan deze klassieke patronen ook een moderne uitstraling geven door eigentijdse meubels te gebruiken.

  • De BOUTIQUE UPHOLSTERY biedt meerkleurige geometrische patronen aan in Epingle veloursstoffen. Dit zorgt voor een chique en kleurrijke uitstraling.

GREEP UIT ONZE COLLECTIES & TRENDS
Collectie Vano
Collectie Essente
Collectie
Gordijnen ADO